Saturday, 22nd of July 2017

name srb2

Svečano zatvaranje šampionata održano je večeras u sali „Nikola Tesla“ hotela Metropol. Uz prijatnu atmosferu i melodije, evocirali smo uspomene sa proteklih 11 dana takmičenja...
Velemajstor Hoang Tan Čang (2467) iz Mađarske nova je šampionka Evrope za 2013. Godinu. Ona je remizirala sa Viktorijom Čmilite u poslednjem kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za šahistkinje, i sa 9 poena iz 11 partija osvojila titulu šampionke.
Vodeća na tabeli Hoang Trang savladala je Aleksandru Kostenjuk u 10. Kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za šahistkinje. Čini se da je Kostenjuk imala loš dan i da je samu sebe pobedila. Izabrala je loš plan, koji je Hoang odmah kaznila, i sa ovom pobedom ima ceo poen prednosti u odnosu na drugoplasirane, s obzirom da su svi važni dueli završeni remijem...
Hoang Trang je remizirala sa Salome Melijom u 9. kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za žene. Partija je okončana u završnici konj protiv lovca, bez mnogo šansi za pobedu i sa jedne i sa druge strane. Meliji je ovaj remi doneo drugu velemajstorsku normu iz 9 partija, sa performansom od 2641 poen.
Štampa

Sudije

 

GLAVNI SUDIJA
arbiter01 stoisavljevic sava
IA SAVA STOISAVLJEVIĆ

 

ZAMENIK GLAVNOG SUDIJE
arbiter02 vujic katanic branka
IA BRANKA VUJIĆ KATANIĆ

 

SUDIJA SUDIJA SUDIJA SUDIJA
arbiter03 stojanovic marija arbiter04 stojanovic kosara arbiter05 lukic marija arbiter06 dimitrijevic aleksandra
IA MARIJA STOJANOVIĆ IA KOSARA STOJANOVIĆ IA MARIJA LUKIĆ FA ALEKSANDRA DIMITRIJEVIĆ

 

SUDIJA SUDIJA SUDIJA SUDIJA
arbiter07 savic natasa arbiter11 tanja stojkovic arbiter09 nestorovic irena arbiter10 tadic katarina
FA NATAŠA SAVIĆ NA TANJA STOJKOVIĆ NA IRENA NESTOROVIĆ NA KATARINA TADIĆ

 

 

Even if your problems are decided simply hassle-free does not mean it will last forever sildenafil citrate brands is the answer to many of your issues. Eriacta is a individual issue.