Saturday, 22nd of July 2017

name srb2

Svečano zatvaranje šampionata održano je večeras u sali „Nikola Tesla“ hotela Metropol. Uz prijatnu atmosferu i melodije, evocirali smo uspomene sa proteklih 11 dana takmičenja...
Velemajstor Hoang Tan Čang (2467) iz Mađarske nova je šampionka Evrope za 2013. Godinu. Ona je remizirala sa Viktorijom Čmilite u poslednjem kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za šahistkinje, i sa 9 poena iz 11 partija osvojila titulu šampionke.
Vodeća na tabeli Hoang Trang savladala je Aleksandru Kostenjuk u 10. Kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za šahistkinje. Čini se da je Kostenjuk imala loš dan i da je samu sebe pobedila. Izabrala je loš plan, koji je Hoang odmah kaznila, i sa ovom pobedom ima ceo poen prednosti u odnosu na drugoplasirane, s obzirom da su svi važni dueli završeni remijem...
Hoang Trang je remizirala sa Salome Melijom u 9. kolu Pojedinačnog prvenstva Evrope za žene. Partija je okončana u završnici konj protiv lovca, bez mnogo šansi za pobedu i sa jedne i sa druge strane. Meliji je ovaj remi doneo drugu velemajstorsku normu iz 9 partija, sa performansom od 2641 poen.
Štampa

Beograd

 

Na ovoj stranici možete videti neke interesantne linkove koji će Vas bolje upoznati sa glavnim gradom Srbije i domaćinom Pojedinačnog prvenstva Evrope za žene.

 

 ZVANIČNA PREZENTACIJA BEOGRADA

grad srb

 

BEOGRAD NA VIKIPEDIJI 

wiki srb

 

TURISTIČKA ORGANIZACIJA BEOGRADA

tob srb

 

MAPA BEOGRADA SA KAMERAMA

infograd eng

 

NAJLEPŠI PRIKAZI BEOGRADA IZ VAZDUHA

rollmaps

Even if your problems are decided simply hassle-free does not mean it will last for ever sildenafil citrate brands is the answer to lot of your questions. Eriacta is a distinct issue.